Szülői tájékoztató 2021.04.16.

Szülői tájékoztató 2021.04.16.

Tisztelt Szülők!

Mint bizonyára a sajtóból, rádióból, televízióból értesültek arról, hogy az általános iskolai nevelés-oktatásban változás történt:

  • 2021. április 19-én, hétfőn folytatódik az alsó tagozatosok jelenléti, iskolai oktatása. Kérem, hogy az elmúlt időszakban a tanító nénik által feladott házifeladatokat a gyerekek hétfőn hozzák magukkal, amennyiben nem dobták be a ládába.
  • Az oktatás a megszokott formában reggel 8:00-16:00 óráig tart. Az iskola nyitvatartása nem változik: 7:30-16:00 óráig tartunk nyitva.
  • A hiányzók a hiányzásuk 1. napján kapnak étkeztetést, utána már nem. Az esetleges hiányzást és a gyermek gyógyulását kérem minden esetben jelezzék az osztályfőnököknek, valamint a konyhán.
  • Abban az esetben, ha a szülő a járvány miatt nem akarja engedni gyermekét iskolába, minden esetben igazgatói engedélyt kell kérni írásban, a KRÉTA felületen, telefonon, vagy személyesen. Ebben az esetben lesz a gyermek hiányzása igazolt.
  • A felső tagozat továbbra is digitálisan/papír alapon tanul 2021. május 10-ig (amennyiben a járványügyi adatok mást nem indokolnak). A papír alapú feladatok visszajuttatásával kérem tartsák be a péntek déli határidőt.

Az intézményünk tehát frissen fertőtlenítve várja az alsós (1-4. osztály) tanulóinkat. Vigyázzunk magunkra és egymásra, de leginkább a gyerekeinkre!

Újléta, 2021. április 16.

                                                                                               Szoboszlai Csaba sk.

                                                                                                 intézményvezető

Nyomtatható dokumentum letöltése (PDF).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük